For en herlig dag!

Heyyoo! Igår var det jo vg-lista i Oslo, så jeg dro jo dit da, både pga musikken, artistene og for å møte igjen venner. Kan bare si det at det var en helt utrolig herlig dag, selvom jeg måtte gi fra meg paraplyen også ble den stjelt. Menmen, alt i alt var det verdt turen til Oslo!

Jeg dro jo dit med Ann Marion og Marie med 11.36 toget fra Gjøvik, men så måtte vi bytte til buss på Nittedal, noe som jeg ikke likte i det hele tatt, fordi jeg elsker å ta tog. Og siden det egentlig ikke var plass til flere på bussen, satt jeg meg mellom Kristine og Ida, så jeg slapp å vente til toget skulle bli fiksa igjen. Men det gikk fint det, tar ikke så stor plass jeg.

Høydepuntet med dagen var vel kanskje å se igjen bestevennen min jeg ikke har sett på en stund, men det skyldes jo i at han bor i Oslo da. Også var det når Chris Medina sang, trodde jeg skulle besvime og tårene bare rant, hele meg skalv. Erik og Kriss var også et høydepunt, iallefall når Byz kom på scena, elsker han! Jeg tok ingen bilder da, siden jeg ikke tok med kameraet mitt. Men det var en helt utrolig bra dag, selvom det regna så mye på slutten, at hvis noen vrei meg opp kunne vi fått hele Mjøsa, fysjda.


Føler meg ikke så veldig pen idag...                                                                                              Var du på vg-lista igår?

2 kommentarer

Karoline Sveen

18.jun.2011 kl.13:48

var nok ikke det, men hadde en plass foran tven ;) hehe
sv: woooords!

Skriv en ny kommentar

hits