The perfect friday!

Heisann!

Nå sitter jeg på Kopperud Fritidssenter, altså en klubb for ungdommer , med masse søte folk, siden det er overnatting her i natt. Jeg vet egentlig ikke helt hvem som er akkurat nå, siden det er så mørkt her i rommet. Men det er iallefall meg, Sarah, Lena Sofie, Fredrik, Tobias, Adrian og Natalie. Det er mange flere søte mennesker her, men vet ikke hvor de er ehehe.

Dette har vært en helt utrolig fredag! Sikkelig kosekveld med masse søte folk. OKOK skal slutte å si søte mennesker og søte folk. Men det har vært kos med søte mennesker, ihiih innskild. Utrolig herlig å tilbringe fredagskvelden sammen med søte mennesker (INNSKILD IGJEN!!). Så nå ligger jeg her i en søt sofa og ser på søte Disney Channel, mye å gjøre når klokka snart er kvart på 4 om natten.

OG EN TING TIL: den 30 days challenge-greia mi blir litt rotete. Kommer til å ta de dagene som passer best akkurat der og da, og innskild for at jeg ikke har vært riktig flink med det nå, men mye å gjøre! Masse prøver og sånt. Men fremover folkens! Bare sier ifra :))


gammelt bilde + mye tekst i innleggett.. // hvordan har din fredag hvert?

2 kommentarer

Millah Røste

21.feb.2011 kl.20:24

sv: jeg og ;)))

fredrikoostli

22.feb.2011 kl.04:37

den fredagen er et minne for livet <3

Skriv en ny kommentar

hits