Uten deg, hadde det ikke vært det samme!

Hejigjen! Jeg fikk bare utrolig lyst til å fortelle dere litt om den ene personen som betyr så utrolig mye for meg, den jenta som alltid er der for meg og alltid har noe bra og si. Nemmelig min aller beste venn.
Altså, dere kommer ikke til å skjønne hvorfor jeg valgte denne sangen, men jeg tror hun husker det ganske godt.

Som jeg skrev litt før oppi her, så betyr denne jenta utrolig mye for meg. Det er henne jeg går til først når jeg har problemer eller trenger råd om noe. Det er hu som alltid støtter opp for meg når jeg ikke har det så lett, og det er hu jeg kan virkelig åpne med fullstendig for å fortelle alt til uten å være usikker på om andre får vite om det.

Dere skjønner helt sikkert hvem dette er snakk om, fordi det er ikke så veldig vanskelig med tanke på at vi snart har vært ganske gode venner i tre år. I tre år har jeg holdt ut med denne jenta, men det har vært de tre beste årene, siden jeg har delt de med hu. Vi har hatt våre oppturer og nedturer. Som alle andre bestevenner så har vi hatt våre utrolig store krangler, der vi mest sannsynlig har sagt at vi aldri skal snakke med hverandre igjen. Men ekte venner finner alltid tilbake til hverandre. Og denne jenta kan jeg virkelig kalle en ekte venn, uten å tvile!
Siden jeg har kjent henne såpass lenge så sier det seg selv at jeg har opplevd utrolig mye sammen med henne, og det er ting jeg aldri kommer til å angre på. Fordi det er virkelig minner som jeg kommer til å sitte igjen med en god stund etter jeg går ut i pensjon. Jeg orker ikke sitte her og skrive ned alle minnene jeg har delt med denne jenta, men de jeg kan dele med dere er de som virkelig er noen av de beste. 
Helt klart når hu var med meg og familien til Sverige sommer 2009, og var der i en uke. Det er iallefall noe jeg ikke kommer til å glemme på lang tid. VG Lista Topp 20 er også noe av det som kommer til å sitte igjen. Leira turen våres, alle overnattingene og de andre sprøe dagene sammen. Som dere kanskje skjønner så betyr denne jenta noe utrolig spesielt for meg. Og jeg kan med hånda på hjertet si at hu er den aller beste vennen jeg har og noen gang har hatt. Fordi et så åpent forhold som vi har, skal man lete langt etter for å finne. Og en så god venn som hu, skal man virkelig lete lenge etter. 

Ja, for uten henne nå, så hadde livet mitt blitt så utrolig annerledes, og jeg tror jeg virkelig ikke hadde klart meg uten hu. Fordi det er hu som klarer å plante et smil på munnen min når jeg jeg helst har lyst til å gråte, det er hu som kjenner meg bedre enn noen andre og virkelig hjelper meg gjennom alt, det er hu jeg alltid har det morsomst med og jeg ler alltid like mye når jeg er med hu. Denne jenta har forandret livet mitt, til noe utrolig mye bedre, og jeg kunne ikke vært mer glad for at det er hu. Fordi denne jenta er den viktigste personen i livet mitt, (utenom mami og papi da) og uten hu hadde jeg ikke klart meg gjennom dagene. Og jeg er evig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å bli kjent med ei så utrolig herlig jente som hun her. 

Til dere som ikke kjenner Ann Marion Kindlistuen Haugen, så går dere virkelig glipp av noe utrolig fantastisk. Hun får meg alltid til å smile, og jeg mener alltid. Og uten hu, så hadde ingen ting vært det samme! Jeg kunne aldri drømt om ei bedre bestevenninne en det hu er, fordi hu har alt en bestevenn skal ha. Å jeg mener det, virkelig, når jeg sier at jeg aldri kunne ha tenkt tanken på å bytte henne ut. Hadde ikke gjort det for noen ting! Det finnes tider hvor jeg tenker for meg selv "herregud så dum hu er!" og alt det der, men da vil jeg heller være venn med denne dummingen enn å gi slipp på hu, fordi det er noe jeg ikke kommer til å klare. 

Fordi Ann Marion Kindlistuen Haugen, du er virkelig den aller beste vennen jeg har, og den aller beste jeg noen gang kommer til å få. Og jeg står ved mitt når jeg sier at det skal være deg og meg for alltid. Vennskapet våres er sterkere enn noe annet, og vi kommer oss gjennom det mest utrolige sammen. Oppturer og nedturer - vi står sammen! I godt og vondt, latter og tårer. Det er deg og meg, vennen, oss to.

Nå har jeg egentlig sagt mitt. Og jeg håper virkelig på at du føler akkurat det samme som jeg gjør. Fordi jeg elsker deg, mye høyere enn du noen gang kommer til å tro jeg gjør. Men det gjør jeg. Fordi du er best, jentami!


har du en bestevenn som betyr virkelig alt for deg? og hva heter han/hun?

5 kommentarer

Lill

15.jan.2011 kl.12:47

så søtt :D

Ann Marion

15.jan.2011 kl.13:59

aw! jeg har ikke ord jeg beste.. skal ikke sitte å lage en lang komentar tilbake, for du vet at jeg føler det samme som du gjør. og jeg kommer aldri til å bytte deg ut med noen eller noe. Du er min aller beste venn, og det har du vært i 3 år nå, det er så herlig. Alle minnene vi har sammen, er de beste. Og i år, kommer det til å bli flere minner som vi aldri vil glemme! jeg er glad vi skal dele 2011 sammen også <3 jeg elsker deg verdens beste skapning!

malin svartbekk

15.jan.2011 kl.14:05

<3 samme til deg, bestii

emilie

16.jan.2011 kl.00:48

ja, eller har to. oda emilie og ingrid. :)

benedikte jakobsen

21.jan.2011 kl.22:46

søtt skrevet:)

Skriv en ny kommentar

hits