HAPPY NEW YEAR!

Heisann! Siste dagen i 2010 i dag, gleder meg sjuk til 2011!

Totusen&ti er om noen timer over. Det har vært et år jeg senest kommer til å glemme. Utrolig mye nytt som har skjedd, nye venner som jeg er utrolig glad for at jeg har blitt kjent med, opplevd utrolig mye morsomt, selvfølgelig oppturer og nedturer.. Men det er nedturene som gjør deg sterkere, og jeg kan ærlig si at iløpet av tjueti har jeg blitt utrolig mye sterkere, når det kommer til alt mulig. Men det har vært et helt utrolig fantastisk år, fylt med så utrolig mye glede og latter, tårer og sorg, men fordeom har vært helt utrolig.

Jeg har også forflytta meg fra halveis fra Gjøvik. Siden min kjære papii har flytta til Biri, er jeg nesten der hele tiden. Jeg bor så og si der hele tiden. Jeg har fått utrolig mange gode venner der, som jeg er utrolig glad for at jeg har blitt kjent med. Det er liksom "hjemme" nå. Det er der jeg hører til. Det er der vennene mine er. Ikke det at jeg ikke har noen venner her på Gjøvik, men jeg trives så utrolig mye bedre på Biri.

Men nok om det. Som sagt er idag den siste dagen på et helt fantastisk år, og vi starter på enda et år fylt med alt mulig slags rart! håper det blir et uforglemmelig år det også. Jeg vet at 16.mars kommer til å bli høydepunktet i året, siden jeg, ænz og synnis da skal på My Chemical Romance konsert, JAAS!!!!! Ehehe. Nytt år - Nye muligheter.

Jeg har ikke satt opp nyttårs-forsetter til meg enda, men det er egentlig mest fordi jeg vet jeg ikke klarer å holde dem, men jeg kan prøve på noen.

  • holde rommet mitt utrolig mye mer ryddig.
  • forbrede meg på skolen, noe som jeg faktisk har gjort også.
  • ha mye mindre fravær enn det jeg har hatt.
  • ha mye bedre selvtillit og gjøre det som JEG syns er best.
  • kanskje prøve å slutte å røyke (?) noe som jeg kanskje ikke klarer eheh.
  • og bare leve livet og ha det gøy! blir tross alt 16 år den 16.juli, PARTEEY!


Så da gjennstår det bare å ønske alle et riktig godt nyttår! Kos dere alle masse i kveld! :- )

Én kommentar

lightplay

31.des.2010 kl.17:38

HÆÆÆÆÆ??!??!?! RØYKER DU??????? kdu

Skriv en ny kommentar

hits